Už ani nevím

Už ani nevím

Anotace: Slaná slza

Zamyslel ses někdy nad tím co od života chceš , proč každý den podstupuješ tuhle věc. Někdo chce drahé auta,šperky a domy. Přitom ty si jen chtěl být od mala jako oni.Říká se že nic nejde hned a musíš ve snaze vydržet pokud ti těch 5 minut slávy stojí za to tak proč ne. Užívej si ty slastný pocity fakt nebudou trvat dlouho, zkusíme přežít další den dali jsme do toho mnoho.Spousta chyb a věcí z minulosti co tě nenechají spát na zemi plato prášku od bolesti však už to znáš. Strop se zase točí flaška padá na zem pills začínají působit a ty si nachvilku pryč ze světa pryč od lidí a té bolesti. Miluje tě ještě ? Víš co dělá zrovna když s tebou není ? Důvěru nemám k nikomu , byla už tolikrát pošlapaná. Zvedni tu skleničku nad hlavu dáme si spolu ten pohár vína. Taky si tolikrát myslel na smrt ? pak máme hodně společného. Něco uvnitř mě říká že se tu nezdržím nějak moc dlouho. My najdeme svůj kousek raje i kdyby to mělo trvat dlouho. Splatily jsme ho mnohokrát potokamy slz v noci modřinama na xichtě a jizvama na duši. Když tě pustím do mé hlavy nevydržíš tu ani 5 minut ta tíhá na srdci mě táhne už roky ke dnu. Pro všechny co žijí život jako HIGFIVE hodně sil to štěstí bude realný v tomhle životě nebo v tom druhým. Upínám oči k neby vidím kamarády co jsou jinde … jednou se zase sejdem kluci v srdci vás mám pořád. Dejte na mě prosím pozor ještě aspoň malou chvíli než složí se ta mozaika a zapadnou všechny životní díly.
Autor Táta, 22.04.2019
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí