Nic nechtit

Nic nechtit

Možná bude lepší
nic neříkat..
Mlčet..
Nechat si přát
Nevzlykat ..
Nedávat.. však nechat si dát ..

Možná bude lepší
nic nečekat ..
Nechtít mít rád
Nedoufat
Nebrat ..však nechat si brát ..
Autor Liduška, 25.04.2019
Přečteno 235x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, Fany, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí