Ztracený svět

Ztracený svět

Anotace: Mám obrovské problémy. Likviduje mě mafie...

Hledám denně ztracený svět,
chci svůj život zpět,
jsem chycen v síti satana,
prosím o svobodu od rána.

Mozek se mi hroutí pod zlem,
právě jsem dostal žezlem,
jsem již kousek od smrti,
satan mi chystá obětí.

Lidi co se to s vámi stalo,
jako kdyby zla bylo málo,
pekelní jezdci už mě zase honí,
už sem jednou s jejich koňmi.

Prosím Boha celý den o pomoc,
prosím taky celou bídnou noc,
již jsem zcela znavený,
hlavou mám plnou kamení.

Již se chci konečně oběsit,
chci mít svůj věčný klid,
nejsem schopen satana vydržet,
je zcela ztracený svět.

Prosím lidi o pomoc celý den,
v noci je to živý sen,
svět ovládly temné síly,
zkouším ještě dobré víly.

Svět je v rukou zlého satana,
bojuji s ním od časného rána,
pekelný řev strojů železných,
vybízí k oběšení nový sníh.

Nenašel jsem ztracený svět,
zbylo již jen pár temných vět,
smrt se valí ulicemi stále,
v domech křepčí na bále.

Ztracený svět je navždy ztracený,
to právě satan v pekle ocení,
sebevraždy jako druh práce jeho,
běžte do řiti s pekelnou něhou.

Zbyla jen oprátka a pistole,
cokoliv jiné je velká nevole,
kati se smějí jak zase vydělají,
normální lidé se podělají!
Autor Rob2019, 25.04.2019
Přečteno 173x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí