Náročná Kristýnka

Náročná Kristýnka

Anotace: Jedině kaviár.

Potkal jsem Kristýnku,
u krámu na rynku,
dodávám si kuráž,
pozvu jí na guláš.

Řekla vy jste k smíchu,
buďte hned potichu,
lepší já znám pány,
nechci nic mít s vámi.

Biftek je má meta,
vy jste pěkná sketa,
limo místo sektu,
jste snad bez respektu.

Tak jsem rychle zmizel,
s ženami je svízel,
Krista je mi putna,
guláš mi však chutná.
Autor Psavec, 02.05.2019
Přečteno 206x
Tipy 13
Poslední tipující: jenommarie, snupicek, danaska, Frr, A42, Marten, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vykašli se na Kristýnu,
která dává přednost vínu,
pozvi radši Ivu,
ta holduje pivu
a po dobrém guláši
ve dvou se hned zapráší.
Dobrou chuť a pozdrav z Prahy.

04.05.2019 21:49:40 | danaska

Hezký kuplet by z toho byl...

03.05.2019 14:31:28 | Marten

:D dobrý a není nad guláš

02.05.2019 17:51:04 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí