Sarkasmus

Sarkasmus

Je mi povznášenlivě dobře..
Ba přímo pozemsky..
Čert pluje po zemské kůře
Místo lodě má necky..

Je mi vábivě blaze..
V neblahé zkušenosti..
Kdo chtěl žít..žil snáze..
Kdo ne ..kousal staré kosti..

Je mi skutečně líp..
Bez bolesti těla..
Možná , jen bych měla chtít...
Vyměnit ďábla za anděla..
Autor Liduška, 06.05.2019
Přečteno 242x
Tipy 4
Poslední tipující: vlnka, poeta, Now
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Navrtávat necky, nakopávat nácky..
Parádní.

06.05.2019 11:08:47 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí