Jenom prachy

Jenom prachy

Anotace: Mám obrovské problémy v životě. Mafie mě chce zabít...

Chtěl jsem lidem jenom říct,
že nemají jenom prachy chtít,
napsal jsem o tom texty,
někdo říká jenom kecy.

Pak jsem viděl to prokletí,
když člověk na prachách uletí,
tak lidi vstoupily do mafie,
s klidem řekli že mě někdo zabije.

Pak přišli s trikem lhaní,
jely v tom i jejich paní,
jednoho dne a pak zas a zas,
napověděl mu satana hlas.

Chtěl jsem lidem jenom říct,
že nemají jenom mamon chtít,
prosil jsem i právě lidi,
dívá se na mě z patra cizí.

Policajtům řekli že jsem vrah,
šlo to pak na soudu misek vah,
dostal jsem vězení co se necení,
ty lidi mafie velice ocení.

Stal jsem se obětí peněz mafie,
co chvíli mě asi někdo zabije,
stačí pár tisíc z biliónů korun,
nestačí na to běžný rozum.

Chtěl jsem lidem jenom říct,
že stejně nezbyde zhola nic,
mafie se směje jak vítr seje,
bezdomovec se ani nenaděje.

Prý jsem pohanil manonu modly,
já přitom byl normálně dobrý,
mafie platí moji likvidaci,
zbyly mi už jen Boha ptáci.

Prosím o slitování všechny okolo,
jdi do háje ty trapná potvoro,
peníze mafie jim zatemnili mozek,
už jsou zrůdy, není to člověk.

Chtěl jsem lidem jenom říct,
že mají běžný život chtít,
poslali mě na šibenici a vzkaz,
prachy jsou náš rozkaz.
Autor Rob2019, 08.05.2019
Přečteno 185x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí