Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Anotace:Dílo poukazuje na to,jak je důležité,připomínat si to hezké,co jsme sami nebo s někým prožili. Každý okamžik je jedinečný,jen ty hezké chvíle často sfoukne vánek času. Nepohasnou však,pokud budeme používat a chránit jejich zdroj.

Zapálil jsem svíčku,

z fotek setřel prach.

Usedl ke stolíčku,

v dílech minulosti,

procitl jsem v vzpomínkách.

Čas běží,

hodiny půlnoc odbíjí.

Další den se tratí,

k ránu se chýlí.

 

Ty chvíle krásný,

co jsme spolu prožili.

Jsou tak vzácný,

chci aby znovu ožili.

 

Dny se krátí

hodiny čas odbíjí.

Ty okamžiky krásný,

jsou tak vzácný,

jediný.

 

Čas běží,

hodiny půlnoc odbily.

Vzpomínky cenný,

snadno se z paměti ztratí.

Když čas do dáli,

neúprosně letí.

 

Dohořel knot svíčky,

plamen pozbyl sil.

Krásné vzpomínky,

co v nás stále hoří,

však čas nikdy nespasil.

Autor Johnny 96, 08.05.2019
Přečteno 206x
Tipy 1
Poslední tipující: vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí