brankář adam

brankář adam

Anotace: Brankář adam

Už nemohl dál
proto pouť svou skončil
vše nechal plout
od všech se odloučil
už nebude chytat
za svou rodnou zem
fotky články vzpomínky
zbydou tu po něm jen
vzal si svůj život brankařský
bez ostychu bez nadsázky
Autor kikin87, 10.05.2019
Přečteno 174x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano velmi velmi smutné a opravdu upřímně a s citem vyjádřeno, Kristýnko...

10.05.2019 16:50:07 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí