osude

osude

Anotace: Osude

Svázaná lanem
abych nemohla se hýbat
v opilosti emocí vše okolo vnímat
na ústa roubík
abych nemohla se nadechnout
jen na pokraji bezvládnosti si povzdechnout
při myšlence na to co bude nebo nebude
zvolat mám ještě nějaké šance osude
nikdy si se mnou nepáral
na kousky mé vnitro rozpáral
Autor kikin87, 12.05.2019
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, J.Karasová, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ministerstvo vnitra varuje

12.05.2019 14:07:33 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí