Na rozloučenou

Na rozloučenou

Neplač můj milý
vždyť se jen oběsím
snad tě tím neděsím
jinak to nejde.

Naposledy zvučí ve mně
pár tónů života
slunce už zapadá
a tak se loučím.

Na krku oprátku
končí mé bytí
zbývá jen říct ti:
"Netrap se pro mne."

Marnost a smrt
přinesl podzim
Já k Bohu se modlim:
"Odpusť ten strašlivý hřích!"
Autor tornádo.lou, 13.05.2019
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, J.Karasová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..tak a na co si budeme hrát zítra?

14.05.2019 09:23:11 | Karel Koryntka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí