Vsáknutí

Vsáknutí

Nechci se s tebou smiřovat

ty nejlíp víš, jak mám tě rád

na citech časem zbořených

vyzvedáš mě jak Kainův hřích.

 

Země je plná neřestí

lidi se topí v bolesti

a přitom doma hudrují

větev si pod sebou pilují.

 

Nechám se klidně vodou vést

je přeci spousta jiných cest

moře mě vsákne, nechám se nést

než přijde útes jak tvrdá pěst.

Autor Ďábel sám, 14.05.2019
Přečteno 198x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková, J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí