Poslední

Poslední

Anotace: Další už nepřijde

Venku svítí slunce právě jsi vstal a hrudník ti už obepnula tma .
Nic nevychází žaludek se ti hned z rána svírá … kvůli čemu že to vlastně dýchám ?
Roky se to dalo snášet učil ses s tím žít ale správně tušíš že tě to zlo jednou položí.
Posledních pár dní hoří i ta hvězda poslední co sis myslel že tě na tom světě udrží.
Plato prášků láhve se kutálí po zemi , jestli dáš my konec bude to můj poslední.
Nic ti nevyčítám nejsi v hlouby duše špatná jenom dokopaná od života přesně něco jako já.
Každý má občas depku a není mu zrovna nejlíp ale síly těchto pocitů se fakt hodně bojím.
Třes rukou slzy v očích a černé dny , víš co je sranda ? To že to nikdo nevidí.
Poprosím jen o jedno jestli tohle fakt skončí o ten dotek smrti na kůži.
Dám na tebe pozor dokud tvá pouť neskončí.
Život konečně začal a skončí spolu s tebou nechci už v žádných dnech nikdy žádnou jinou.
Vyžeň ty démony pochyby a prázdno žiju jenom pro tebe m jedinná lásko.
Autor Táta, 24.05.2019
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi Ti rozumím a snad jsem Tvé řádky i pochopila.
Jen mi čtení narušily pravopisné chyby a to je škoda.Pokud by se Ti to chtělo opravit, pro čtenáře budoucí :-)
Ale má se chválit snaha,tak Ti dám Tip .-)

31.01.2021 22:14:25 | Jaruška

Toto dílo nemá žádné atributy básně. Poezie v próze... snad.

24.05.2019 13:33:11 | šerý

Zdravím máte pravdu píší sem jen žblepty z duše pro svou vlastní úlevu neberte to jako žádné literární dílo či něco podobného

24.05.2019 14:58:32 | Táta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí