mami víš

mami víš

Anotace: Mami víš

Tím čím si prochaziš sama je leckdy těžké
už to nejsou ty chvilky něžné
kdy jsi mě jako mimino opečovávala
tolik mateřské lásky dávala
teď už jsem velká a mám nálady své
je to se mnou k zbláznění
byvám dost nervózní a nervní
a často na zabití
jsem prostě svá a nikdo mě nezmění
vodu ve víno vážně neproměním
Autor kikin87, 24.05.2019
Přečteno 200x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne vyjdrenie, určite sa mamke páči :)

29.05.2019 19:48:55 | Ally

S přibyvajicím věkem se mění i nálady...

27.05.2019 19:27:52 | kikin87

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí