říkej

říkej

Anotace: Říkej

Co koukaš po jiných
nestačím ti já
dávno ti nevěřím
ani tvým hrám
jak o mě stojiš stále říkáš
jiným se dvoříš ta tvá pýcha
dokazuješ si že si v kurzu
prozatím dávám si s tebou pauzu
rozmysli se co tedy chceš
říkej mi pravdu a ne lež
Autor kikin87, 26.05.2019
Přečteno 164x
Tipy 5
Poslední tipující: mirecek, Iva Husárková, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí