Vnitřně sám

Vnitřně sám

Anotace: Adrian Mole řekl " jsem osamělý intelektuál" nemám nikoho kdo by chápal můj způsob uvažování. Spoustu přátel a srandy, ale uvnitř mám sebe tak znám se jen já. Upnu se na lásku, ale chci dávat radost a ne ji trápit těžko pochopitelnými složitostmi, které s

Jsem jiný než měl bych být
možná z jiného světa jsem

Života doušky ale umím pít
znám démony noci i vlídný den

Izolovaný v kombinacích hlavy
co chodí na kafe se srdcem

Možná to zní optimálně jako bych byl zdravý
ale sám v sobě jsem zajatcem

Uzavřený oblékám samotu
zábava na lidi kolem ze mě proudí

Uvnitř ale mám temnotu
nemohu se svěřovat a to mě rmoutí

Tak upínám se na lásku, jedinou vždy mám
odraz mého nitra na ni však doléhá

Tak pozoruji jak nemůže to řešit, to už znám
tak zase se uzavírám do krajiny, kde křik bezmoci se rozléhá
Autor petrzal, 27.05.2019
Přečteno 200x
Tipy 5
Poslední tipující: vlnka, Marten, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obsah dobrý, slova bych zjednodušil na podstatné...

27.05.2019 12:38:47 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí