Spolu to zvládnem

Spolu to zvládnem

Anotace: Nikdy na nic nejsi sám :) ...

PoetiK- Spolu to zvládnem

Chce to chuť, náladu bojovat,
nástrahám, překážkám vzdorovat,
Formuli neustále opakovat dokola,
Odhodlání něco pokořit,je ta největší podpora.
Nikdo smutný po mým boku být nesmí,
podívej se okolo sebe, jak barevný je vesmír,
když nemáš den, tak svý sny aspoň nakresli,
zítra je taky den, tak na Vavřínech nespi.

 

 

Spolu to zvládnem, Brácho, kámo, dámo,
i kdyby to celý můj život stálo,
musíš se chtít utrhnout, opustit stádo,
a svý sny do zdárného cíle dotáhnout.

Svůj Dobrý den konečně už měj,
Tak se maličká trošičku usměj,
a ty darebo konečně uspěj,
než bude pozdě a navěky nás všechny uspěj.

 


Zakřič: „Spolu to zvládnem“!!!
ať jsi dítě, student, pracující a nebo rodičem,
Věř, my to spolu vždycky někam dotáhnem,
my totiž nechceme mít život (v)o ničem.
Zakřič: „Spolu zvládnem“!!!
Chtíč - něco dokázat, je jako být politý životabudičem
Věř- my to spolu vždycky někam dotáhnem,
my totiž nechceme mít život (v)o ničem.

Autor Poetik, 28.05.2019
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí