život je...

život je...

Anotace: Život je...

Život je jak sirka
škrtneš a nevíš zda rozžehne se
je jak váhavé myšlení
co nemá správné konexe
Život je jak nit
co se ze špulky odmotává
někdy je to skvost
jindy hlavu zamotává
Autor kikin87, 29.05.2019
Přečteno 192x
Tipy 4
Poslední tipující: mirecek, Šíleně smutná princezna, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí