Šachový zápas

Šachový zápas

Anotace: Něco pro zasmání. Je tu někdo kdo má rád šachy?

Tohle vedro to mě ničí
Zajdu s Lubou na pivo
On už z dálky na mě křičí
Prý jestli by nevadilo
Že dnes šachy s sebou vzal
Říkám kámo nemáš šanci
Zle se na mě podíval
Mlčky rozložíme šachovnici
Na proti sobě usedáme
Přišla chvíle napětí
Po škopku si každý dáme
Pak stane se to vzápětí
V první hře ho jasně drtím
Luboš to však nevzdává
Nakonec přece jen vítězím
Zápas však teprve začíná
Další škopek, další partie
Tady někdo trénoval
Já to nebyl, co ti je?
Já poctivě nasával
Atmosféra houstne, lidé přestávají pít
A v tom se to stalo
Luboš mohl zvítězit
Chybělo tak málo
Hrajem dál, pivo teče proudem
Teď má Luboš navrch
Dává mi mat pěšcem
Zápas končí, všichni tleskají
Nevím co se děje, škopků bylo hodně
Kdosi mi říká, že Luboš zvítězil
Cože ? No mě je blbě
Dnes už vím jak toho docílil
Do piva mi tajně vodku lil
Později jsem mu odpustil
Nejsem já ale debil?
Autor Nezvaný a nevkusný, 30.05.2019
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: Misha, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí