makléř

makléř

Anotace: Makléř(pan lukáš z remaxu se vyzná)

Dnes jsem měla schůzku na prodej domu
kdy už se to prodá kdy přijde bod zlomu
nemovitost má na starost
jeden mladý fešák
v realitách valí
je to velký pašák
snad mu to vyjde
a někdo bude mít zájem
doufám že to někdo koupí
a nebude chtít pronájem
Autor kikin87, 31.05.2019
Přečteno 204x
Tipy 1
Poslední tipující: mirecek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný den všem...a co vy jaké máte zkušenosti s realitkami a která je ta nej

01.06.2019 07:39:30 | kikin87

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí