nejsem barbie

nejsem barbie

Anotace: Nejsem barbie(kousek mého rap textu)

Nemám upnuté džíny co nosí barbíny
kvůli trendům slzy neroním
tenhle styl módy je pro mě cizí
v zrcadle se nenosím
pár kilo navíc diety žádný
ty prostě pasé jsou
no trouble okay burger double oh yea
je přeci cool
Autor kikin87, 03.06.2019
Přečteno 196x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, enigman, Frr, mirecek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky nenosím upnutý džíny ani slzy neroním...nejradši sem nahatej...

03.06.2019 16:35:44 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí