Hříšek

Hříšek

Anotace: Rispet.

Říkala nám naše Hana,
za to může Véna,
chtěla jsem být ještě panna,
teď je ze mne žena.

Sliboval mi hory, doly,
pak mě pozval do stodoly.

Co se dělo jistě víte,
snad mi hříšek odpustíte.
Autor Psavec, 05.06.2019
Přečteno 192x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, snupicek, Iva Husárková, A42
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí