úlet

úlet

Anotace: Úlet(když muž ublíží)

Slyším okolo ty pomluvy
nechci tvý hloupý omluvy
nechala jsem tě právem
špínu neházej teď na mě
ty si mě podvedl chtěl jsi mít na vrch
teď si jen nicota ubohý zloduch
myslel jsi že úletem zbořiš svět
ty asi nemáš po hromadě všech svých pět
zlomit a zdeptat se tebou nenechám
dveře za tebou zamykám
Autor kikin87, 06.06.2019
Přečteno 188x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, mirecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí