Žhavé trendy

Žhavé trendy

Anotace: Žhavé trendy

Co letos v létě
bude v módě
uvidíme na přehlidkovém mole
ženy v jaké budou chodit róbě
puntíky proužky trásničky
k tomu pěkné botičky
střevíčky žabky balerínky
pro obyč holky i barbínky
chceme se líbit koupíme si více párů
ať jsme všichni taky jednou za dámu
neřešíme vàhu neřešíme váhu
Autor kikin87, 07.06.2019
Přečteno 194x
Tipy 1
Poslední tipující: mirecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí