FALEŠNÁ LÁSKA

FALEŠNÁ LÁSKA

Anotace: 6.2 2000 když život pohltí mlha , někteří na chvilku zabloudí ,jiní se už nikdy nevrátí...

Vidíš jak padá tam do neznámých vod.
Vidíš jak hledá ve tmě poslední schod.
Vidíš tu osobu, co chybí ji nitro .
Vidíš tu osobu ,která nespatří jitro.
vidíš tu osobu ,co bezradně miluje.
Vidíš tu osobu,která pomoci vzdoruje.
Podáváš mapu která hlubinu odkrývá.
Podáváš ruku jež světlo rozsévá.
Přinášíš pomoc a ona tě zraňuje.
Přinášíš pomoc a ona dál ji miluje.
Dál vrací se k ní,dál v noci nesní.
Dál každé ráno pláče,dál jak ona chce skáče.

Skáče v rychlosti štěstí hledá.Proč?!
Pročpak si holčičko bledá ?
Bledá jak v zimě bílí sníh,tvář svou
držíš v rukou se třesoucích.
Třesoucí ruka podává cigaretu ,všichni okolo
vědí že problém je tu .
Koukni se na sebe.Zamysli se trochu !
Zkus opustit tu sobeckou drogu !

Drogu co z tebe dělá otroka,
drogu co zničí každého člověka.
Drogu jež z tebe dělá trosku,
drogu co působí výplach mozku.
Tu co zabila už spoustu lidí.
Ta co nakonec i tebe sklidí.
Pervitin je sobecký a tvůj život ještě dětský.
Tak dítě ještě chvíli buď,
ze zlého snu rychle se vzbuď!!
Jenže už ji miluješ celým svým srdcem ale nakonec,
život či smrt bude tu soudcem.

Rozsudek již pad, když na jehlu si sáhla .
Bůh ti dal mat a mě jsi s sebou stáhla.
Na chvíli mě pohltila ta tvá úžasná láska ale
já jsem pochopila ,že je to jen sázka.
Sázka o můj ještě dětský smích
,o život můj v rukou tvých.
Sázka o naše životy,
já přežila ale kde jsi ty?
Já jsem tu na světě a žiji!
Z kalichu štěstí piji!
A možná i za tebe ....
Když kouknu se do nebe...
Autor Laureta, 08.06.2019
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Neegoista88, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí