kapky

kapky

Anotace: Kapky

Zabouří zableskne
za chvíli to vítr odnese
pár kapek nebe poztrácí
dělá si z nás asi legraci
v tehletech vedrech je sprcha častá
proč nemůže být z nebe obloha pořád polojasná
snad už se na vrchu umoudří
a spustí pár kapek navíc
na zemi je potřeba se zchladit
vždyť je tady takový hic
Autor kikin87, 10.06.2019
Přečteno 227x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, enigman, vlnka, Kubíno
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skoro jako motlitba o déšť.
Kdyby skončila slovem Amen, třeba by se vyplnila?
Přeji hodně štěstí.

15.06.2019 13:36:18 | mirecek

páč polojasná je jako průměrná...ono to občas chce vyvětrat...

10.06.2019 21:16:05 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí