Šumperk

Šumperk

Nebaví tě to tu dám ti rady
Ve sklepě vrazíš si nůž do boku
Rázem se ocitáš v nemocnici v Šumperku

Co s tebou děvče zas a tady
Zmítaš tělem jak v pytli zajíc
Případy jako ty jsou zlovolní hadi
Zbytečna komplikace a práce navíc

Buď se zabij pořádně
Nás to stojí daně
Nemáme věčně na ně

Piplat se s tebou v tyhle hodiny
Když odbila dvanáctá a jsou dvě
Příště rovnou zamiř rány
Nožíkem rovnou do krku
A vyhneš se Šumperku

Odpadne nám práce ve dvě
Místo u nás poležíš si jinde
Jisto jistě už jen na krchově
Na světe nejsi sama jen o tebe tu nejde.

Autor Franz Hansen, 16.06.2019
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A pak tu jsou ti, co se tím nožem dokážou 30x do boku bodnout "omylem". Proč si rovnou nevypijí Ariel, aby bylo jejich tělo očištěno ještě před smrtí?

16.06.2019 18:13:34 | Queen of ocean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí