na kost

na kost

Anotace: Na kost

Ubihající a rázovitý
je časovač životního údělu
který se zdánlivě chichotá
překážky nerovné zdolajíc
sepsané na cáru papíru
každý nelidumil roztrhá
nepřejícnost prolitá hořkostí
bolestivá až do morku kosti
jak pozlátko třpytící se
a vítr odnáší ho dlouhým pustím
Autor kikin87, 16.06.2019
Přečteno 185x
Tipy 4
Poslední tipující: mirecek, šerý, Frr, J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí