Závislosti

Závislosti

Malý Pohřeb do papírků
Závan kouře v plicich
Odsune chmurnou chvilku
A zármutek v srdcích

Neodolá hořkosti života
Cirhóza pro játra
Sprovodit se ze světa
A nevidět více jitra

Pozbýt obřadu v kostele
Žárem dvou být spalován
Okamžitě je tahat do postele
A již nikdy nebýt milován....

Pravý požitek z čeho nejlépe pramení?
Když doma v křesle si sedíš
Kočka v klíně radostně ti vrní
A ty jen na Tv Dishonored si paříš.
Autor Franz Hansen, 17.06.2019
Přečteno 205x
Tipy 3
Poslední tipující: lonewolf, šerý, Queen of ocean
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí