cestování v létě

cestování v létě

Asi to zná každý
když do mhd vleze
málo kdo používá pičifuk
pak nepěkny odér se vzduchem nese
někteří dávají na vůni přírodní
pak se madla drž neupadni
Až tě to omámí nebo přiotráví
budeš mít dlouho i po chuti
s tohodle pachu je to na zvracení
příště už pojedeš s nechutí
Autor kikin87, 21.06.2019
Přečteno 187x
Tipy 1
Poslední tipující: yarek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Většinou je mi hodně špatně z těch umělých vůní. Stačila by sprcha.

22.06.2019 11:50:44 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí