Di(v)ná divadelní diva v podivné básni

Di(v)ná divadelní diva v podivné básni

Anotace: Všichni jednou musí sko(n)čit.

Divá divadelní diva,
zas se někde přiopila.
Potom vlezla na jeviště,
odříkala ňáká klišé
a zas slezla dolů.

Sednula si do hlediště,
měla divný pocit v břiše.
Že by láska, nebo tréma?
Vzpomněla si na Morgena.
A bylo jasno...

Divadelní diva nad sebou se podivila
že se jedním podivínem vínem opít nechala.
Představení posrala,
tak se znova ožrala.

Byla divá naše diva:
"Ať se na mě někdo dívá!"
Nikoho však nezajímá,
starší je než Pepík Zíma
a krása odešla s posledním výstupem.

Divadelní divá diva divně se diví,
že ji její divost dále neuživí.
Už je prostě všemu konec,
a ani tlustý starý kanec
o ní nezakopne.
Autor Šíleně smutná princezna, 26.06.2019
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: Now, Kiiwi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stárnutí hereček je kvalitní námět do Béček filmové smetánky.
Postav ji tam, řekne několik vět,
zatmívka, poučení, červánky..

26.06.2019 23:57:25 | Now

Tak tak...

04.07.2019 23:14:27 | Šíleně smutná princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí