Album Tim

Album Tim

Anotace: Album Tim

I když už není mezi námi
jeho album má grády
jeden hit druhý střídá
jak už to tak bývá
album co vyšlo posmrtně
bude už navždy nesmrtné
nikdo už mu nevezme co dokázal
a světu svůj velký talent ukázal
songy co naprosto božsky znějí
vykouzlit úsměv na tváři umějí
Autor kikin87, 07.07.2019
Přečteno 228x
Tipy 3
Poslední tipující: vlnka, Polux Troy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo škoda takových lidí ...

07.07.2019 21:08:16 | Polux Troy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí