Kolik

Kolik

Anotace: Kolik

Kolik očí by rádo vidělo
Kolik rtů by se usmálo
Kolik duší by chtělo mít klid
Kolik hlasů by chtělo znít
Kolik radosti by smutek zakrylo
Kolik hezkých pocitů
by se pod kůži vrylo
kolik lásky by zradu zazdilo
Kolik lidi by milované neproklelo
Kolik by domlelo božích mlýnů
Kdo z koho má větší sílu
Autor kikin87, 12.07.2019
Přečteno 174x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí