Přemýšlení

Přemýšlení

Anotace: Přemýšlení

Těžká má mysl je od přemýšlení
kým jsem a kde otázka k zamyšlení
často mé vědomí bloudí jen tak
až z toho přechází zrak
nelehké bloumaní všech myšlenek mých
a podjatost lhářství jazyků zlých
co tvrdí nepravdy a chtějí jen škodit
takových je nejlepší navždy se zbavit
ze svého života slušně vyprovodit
Autor kikin87, 14.07.2019
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí