Super den

Super den

Anotace: Super den(ale jen bez reklam)

Středeční den jak barbie a ken
povedený úsměvný ale není to sen
realita pravdivá že slunko hřeje
letním blaznovstvím to nyní přeje
koupačka cachtaní hrátky na pláži
do ruky drink okolo kamóši
lízat si zmrzku být jak malé děcko
ujidat meloun k létu to patří všecko
slunit se na lehátku
s nohami ve vzduchu
poslouchat písničky co mají šťávu
ale ne žádnou reklamu
je to pořád dokola v televizi rádiu
pro reklamy jsem se nenarodila
pro ně nežiju
Autor kikin87, 24.07.2019
Přečteno 191x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím že Barbie a Ken maj den mnohem smutnější...

25.07.2019 12:57:40 | enigman

A potom, že se život nedá přežít...

25.07.2019 00:02:13 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí