Bez tebe

Bez tebe

Anotace: Bez tebe

Bez tebe jsem jak řeka
co vysychá i když pomalu
bez tebe jsem chlad
jenž studí od spoda až nahoru
bez tebe se cítím
jak rostlina bez zalití
bez tebe jsem voják
co se stane cílem krveprolití
bez tebe jsem úzkost
která radost k sobě nepřivábí
bez tebe jsem jen ta
co se boji všech odhodlání
Autor kikin87, 26.07.2019
Přečteno 229x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prožité až do dna moře hoře...:-D*

27.07.2019 07:31:13 | Frr

Preji hezky den a moc děkuji za komentik;)

27.07.2019 07:06:00 | kikin87

To tedy koukám... hodně povedená!

27.07.2019 00:42:37 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí