Nebýt slabochem

Nebýt slabochem

Anotace: Nebýt slabochem

Ať si kdekdo říká co chce
míní nehezky o tobě
dělá z tebe blbce
ale nikdy nemluví o sobě
ty máš svou hodnotu
a to je to co tě vede vpřed
odhodlej se postav se
nečekej na potom konej hned
ať každý vidí že jen zeslábec nejsi
že tě nepoloží nikdo na záda
že tvé odhodlání nemít strach
každého zžíra a v klidu
v koutě stát nenechává
Autor kikin87, 28.07.2019
Přečteno 201x
Tipy 8
Poslední tipující: Krahujec, mirecek, Iva Husárková, Frr, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí