Vykročit nesprávně

Vykročit nesprávně

Anotace: Vykročit nesprávně

Někdy je to běh
na hodně dlouhou trať
jindy je to jak
blesk z čistého nebe
to co nepředvídáš
ale pak ve vteřině přijde
to když špatnou nohou vykročiš
a vše se úplně hroutí
někdy je to k pousmání
jindy je to na nadělání do gatí
pak přijde otázka si říct
je čas odejít nebo ještě chvíli žít
Autor kikin87, 13.08.2019
Přečteno 177x
Tipy 2
Poslední tipující: Krahujec, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí