Rozbité hodiny

Rozbité hodiny

Anotace: Už jednou chtěl jsem odejít nemocný horkem, zbitý deštěm, a za sebou si utkat nit se vším, co po mně zbylo ještě...

Rozbité hodiny

 

Už jednou chtěl jsem odejít

nemocný horkem, zbitý deštěm

a za sebou si utkat nit

se vším, co po mně zbylo ještě

 

Jít a jít a neplakat

až kam jdou modrá oblaka

a jako pták je políbit

poslat jim smutek, sny i nit

 

A ulehnout jen jednou ještě

do peřin, těch plných deště

a nití ušít dopis vám

kterým tak nerad odplouvám

 

~ ~ ~

 

Však když už chtěl jsem odejít

pročísl nebe jemný svit

a ptáci s novým klubkem nití

svrhli mě z nebe na dožití

Autor Zamila, 14.08.2019
Přečteno 305x
Tipy 17
Poslední tipující: mkinka, Marten, jitoush, Frr, Krahujec, šerý, J.Karasová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....líbí........s duší melancholika.....Ji.

15.08.2019 10:22:04 | jitoush

To jsem ráda :) Děkuji :)

15.08.2019 15:23:44 | Zamila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí