Ortoped

Ortoped

Anotace: Ortoped-milan urban (zas po dnešním dni jsem utvrzená že šikovný ortoped je jeden

Když je bolest páteře
neznám specialistu lepšího
on je třída nejvyšší
k jinému už netíhnu
ať si říká kdo chce co chce
ja na něho dopustit nedàm
když přijdu se vším rady ví si
je to odborník a já jiného už nehledám
jeho zlaté ruce od bolesti pomohou
s jeho péči je každý
za chvíli na nohou
sestřička je ochotná
k lidem se umí chovat
má slušné jednání
a nedá se jen tak vyprovokovat
Autor kikin87, 16.08.2019
Přečteno 204x
Tipy 1
Poslední tipující: mirecek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A jak to mate vy literovo rodinko...

17.08.2019 18:57:33 | kikin87

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí