Porno

Porno

pouštní maršál
vyprahlý „armando“
z milovníka stal se chlípníkem
a dlouho mu tajily
že za to může porno

vášeň se dá měřit
volným veršem
ručička se ztopoří a vystřelí k nebesům
polibky na krk rozplynuly se v dávnu
nikdo si nemyslel
že za to může porno

mnohověká duše
jak Ben Knoflík

v jednoduchém krása
bude to zas platit
po těch hodinách jsem si uvědomil
že za to může porno
Autor get_schwifty, 20.08.2019
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí