U prázdné sklenice

U prázdné sklenice

Anotace: Báseň z putyky

Sbírka: Venkovské koření

U prázdné sklenice piva
jeden podnapilý host
na celý lokál zpívá
písní není nikdy dost !

Do prázdné pivní sklenice
hleděla otevřeným oknem lokálu
na probuzeném nebi denice
a ráno se plíží pomalu

Ve sklenici schází pivo
dohrála i hudba veselá
tam kde není živo,
chybí i početná kapela

Do večera kus schází
aby hosté naplnili lokál
pivo pomůže jim od nesnází
rád bych se ho nalokal !
Autor Petr27, 20.08.2019
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Amiradi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také mám ráda pivo.

09.07.2022 10:33:24 | mkinka

:-)

24.08.2019 20:29:49 | Blázen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí