Červankova oblak

Červankova oblak

Anotace: Při západu pozorujici vnitřní chvění...

Znovu ta nerozhodnost vstříc její direktivni sile ženskosti,
strach tváří tvář noci nové nostalgie,
delikátní oblaka jako hory červanky aronie osudí,

Dotek fostoru v oranžové a rudé sublimie pramenů soumraku,
odtud když vnímám její slova jako by mi ubližovala,
ukazuji mojí skutečnost podstatu,
ženy jako kruté vestkyne mé duše,

zrcadlo v malbě když spolu tvořime z vyčerpání,
trip v bílé v proudu pokoje zkušenosti,
dech a dotek vstřebávání živin lásky,

oběť a přijímání, darování vstříc čemu?
společné budoucnosti, jez jsem schopen s Tebou nést sdílet myslet milovat...

Jako červankovy oblak jsou vznety citu nad melancholii večera,
květiny jež musejí dýchat mezi čtyřmi stěnami,
otevřené nebe, volnost, svolnost schopnosti svobody,

lodice lasky v kytarovém ryfu okamžiku,
když Tvé kroky přichází a Ty mne objimáš ...
Autor Happyyz, 24.08.2019
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechápu, proč někde jsou čárky a háčky a někde zase ne, co to je za moderní zálibu tohle to?

24.08.2019 23:04:20 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí