Nechám to plavat

Nechám to plavat

Anotace: Nechám to plavat

Ptají se tě přátelé
jak vše můžeš zvládat
starosti a problémy
každý den ovládat
ty jen odpoviš
jde to přeci lehce
neberu ten život vážně
pak to jde vše hladce
nenarodila jsem se
abych řešila blbosti
neboť jsem tu jen na chvil pár
proč se trápit hloupostmi
vše nějak dopadne
nebudu řešit věci na zmar
a když budu nad vším dumat
nezmění se to v zázrak
proto jsem stále klidná
vše nechávam plavat
Autor kikin87, 28.08.2019
Přečteno 200x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Lighter
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi moudrá Kik :-))

29.08.2019 06:35:20 | Iva Husárková

Krasny den i když někde na samotě bych bydlela ráda a co vy

28.08.2019 14:53:41 | kikin87

Ty asi bydlíš u řeky, když to necháš po proudu plavat...:-)

28.08.2019 13:59:32 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí