Jednorázový zapalovač

Jednorázový zapalovač

Anotace: Krátká satira sebe sama

Jednou tak na náměstí,
tam vedle popelnic,
já jak hromádka neštěstí
stál, bylo mi na nic.

Netušíc, co počít si,
jednat nucen jsem byl,
jednorázový „zapík“
já nechtě vyhodil.

Po chvíli však zakročím
a lidem na očích,
já do popelnice skočím
však do nesprávné z nich.
Autor IvoStastny, 29.08.2019
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí