Časté vzpomínky

Časté vzpomínky

Anotace: Časté vzpomínky-globus černý most(časy jsou pryč ale to krásné uvnitř zůstalo)

Vzpomínky nevymizí
vzpomínky mi nikdo nevezme
vzpomínky na svou první práci
to byly časy bezstarostné
všichni jsme byly pospolu
byly jsme jeden tým
říkala jsem to od začátku
a dodnes to vím
nikdy nezapomenu
mám to v sobě ukryté
je to moc cenné
ve mě nerozbitné
Autor kikin87, 31.08.2019
Přečteno 179x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí