Životní lekce

Životní lekce

Ten pocit když se celý život ženeš kupředu.
Míjíš všechnu krásu té jízdy.
Snažíš se ovládnout hudbu.
Ovšem ten talent mě míjí.

Každý dnes hledá talent v něčem jiném.
I když něco dávno ovládá bravurně.
Celý život hledáš v nitru svém.
Ale své nadání kolikrát nenajdeš.

Ta frustrace z hledání sebesama.
Irituje mě čím dál víc.
Přitom talent je mezi oblakama.
Nic tím nezměníš...
Autor Koubic, 31.08.2019
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, vlnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Ovládnout hudbu?" Hudba musí ovládnout tebe! A talent mezi oblakama taky nenajdeš.

31.08.2019 11:02:50 | dočasně nedostupný

To byla metafora pro to jak těžké je na něj "dosáhnout"

31.08.2019 11:04:34 | Koubic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí