Jsem jiná

Jsem jiná

Anotace: Jsem jiná

Ty kdo neznáš mé nitro
nejsi v mé kůži
nesuď mě celou
já nejsem těžký zločin
nejsem závora co zvedne se nahoru
nejsem výjimečná jak listy javoru
možná jsem jen holka nevýrazná
má mysl však není prázdná
je nápomocna všem přátelstvím
neboť pomáhat je poselství
Autor kikin87, 03.09.2019
Přečteno 197x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí