Smišek

Smišek

Anotace: Smíšek(co se to se mnou děje)

Ahoj zdraví vás týna
pár dní jiná poblazněná
energie plná na rozdávání
smíchem usmátá k popukání
nevim co se to stalo
od pondělí jsem bláznivka
rozjařená už žádná háklivka
kolegyně v práci smichy padají
avšak jak dřív se už nehádájí
smích dokáže léčit
smích i sbližuje
se smíchem jde vše líp
smích neubližuje
Autor kikin87, 04.09.2019
Přečteno 223x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

řehtám se...

05.09.2019 15:18:36 | enigman

Hezky den par dni a představ si nečekaně ale nejsem blázen????

05.09.2019 11:08:29 | kikin87

Jsi naplněná radostí a to je dar.

04.09.2019 19:22:00 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí