Dědeček a babička

Dědeček a babička

Anotace: Děda ví, co na babičku platí a babka zase ví, na co má děda chuť.

Svádí děda babičku,
slibuje ji hubičku,
šeptá, že ji miluje,
i když občas chybuje.

Babka se naň usmála,
láhev vína vyndala,
nalila mu skleničku,
čeká další hubičku.

Mlsná dědu prohání,
pokračuje v líbání,
za maličkou chviličku,
zvládli spolu lahvičku.
Autor Psavec, 26.09.2019
Přečteno 218x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, jenommarie, Fany, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková folklorně-krajová říkačka. Ale hravá a dobrá!

26.09.2019 22:23:50 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí