O mě(mně)

O mě(mně)

Anotace: O mě(mně)

Někdy se cítím jak filmová hvězda
jindy jsem naladová střídám různá gesta
někdy jsem barbie za kterou se
všichni muži otáčí
jindy navléknu tepláky a to mi postačí
občas mívám zvláštní chutě
i když nejsem těhotná
ale jím je dobrůtky
a přes moc nejím co mi nechutnà
Autor kikin87, 27.09.2019
Přečteno 222x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chutě mívám často všelijaké...

30.09.2019 11:59:08 | enigman

O MNĚ.

28.09.2019 02:08:36 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí